Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke haarborstel die echt goed ontwart en zorgt voor gezond haar? Dan is onze Hairgrowthsolutions bamboe borstel vast iets voor jou. Veel andere haarborstels zijn namelijk gemaakt van plastic of bevatten zwijnenhaar. Onze Bamboe haarborstel ziet er fantastisch uit én heeft nog eens deze vijf voordelen:

  1. Onze Hairgrowthsolutions bamboo haarborstel is anti-statisch.
  2. Onze Hairgrowthsolutions bamboe haarborstel is duurzaam.
  3. Onze Hairgrowthsolutions Bamboe haarborstel is geschikt voor ieder haartype.
  4. Onze Hairgrowthsolutions haarborstel geeft je hoofd een massage, wat enorm goed werkt voor je bloedsomloop en haargroei.
  5. Onze bamboe Hairgrowthsolutions borstelt weet hoe ze moet ontwarren.

1. Onze Hairgrowthsolutions haarborstel is anti-statisch.
Heb je veel last van pluizend en statisch haar? Dat is met onze bamboe haarborstel verleden tijd! Bamboe heeft namelijk antistatische eigenschappen. Als je jouw bamboe borstel door je haar haalt, zal je haar dus niet statisch geladen worden.

2. Onze Hairgrowthsolutions bamboe haarborstel is duurzaam.
Bamboe is een hartstikke duurzaam materiaal. Er worden geen bossen voor gekapt, er is weinig water nodig én er worden geen pesticiden of andere chemicaliën over de gewassen gebruikt! Het is dus een milieuvriendelijk product dat volledig biologisch afbreekbaar is. En alsof dat niet al fantastisch genoeg is; er zit ook geen plastic in deze bamboe borstel! Bye bye plastic soup!

3. Onze Hairgrowthsolutions Bamboe haarborstels is geschikt voor ieder haartype.
Of je nu kort en dun, lang en dik, krullend of steil haar hebt, het maakt allemaal niet uit. Onze borstel is namelijk geschikt voor ieder haartype, dus ook die van jou!

4. Onze Hairgrowthsolutions bamboe haarborstel geeft je hoofd een hoofd massage.
Wait, what? Een hoofdmassage? Zeker! De uiteinden van de haarpinnen die in de borstel zitten zijn afgewerkt in mooie, gladde, ronde punten. Iedere keer als je met de borstel over je hoofd heen gaat, geef je jezelf dus een welverdiende hoofdmassage. Niet alleen goed voor je zen, maar ook voor je hoofd en haar! Zo stimuleert het de doorbloeding van de hoofdhuid, waardoor je haar beter gevoed wordt. En meer voeding betekent sterker en glanzender haar!

5. Onze Hairgrowthsolutions haarborstel weet hoe ze jou haar moet ontwarren
Deze haarborstel is ideaal om vervelende knopen in het haar mee te tackelen. Begin altijd bij de punten en werk omhoog naar je kruin toe om alle knopen uit je haar te krijgen. Zo houd je je haar klit-vrij, glanzend en gezond. Door je haar te borstelen, verdeel je namelijk de natuurlijke oliën die je haar beschermen over je gehele haar, van kruin tot punt. Zo blijft jouw coupe in topconditie!