Wat is een dermaroller?
De dermaroller, een populaire tool in de beauty-industrie om de hoofdhuid conditie te verbeteren. Verschillende hoofd huidproblemen kunnen hiermee worden verminderd, zoals haaruitval en brede scheidingen . De roller met minuscule naaldjes maakt kleine gaatjes in de huid. Door de zachte prikkels tijdens het rollen, ontstaat er een reactie van de hoofdhuid om zich te herstellen en te vernieuwen. Maar een dermaroller kan meer.

Kan een dermaroller de haargroei stimuleren?
Een belangrijke vraag is natuurlijk: Kan een dermaroller helpen om kale plekken tegen te verminderen? Bij uitdunning van het haar is het zeker een goede uitkomst. Het gebruik hiervan kan namelijk de hergroei van het haar stimuleren. De huid en ook de haarwortels worden (weer) actief als herstelreactie na het rollen. Daarnaast tonen recente onderzoeken aan dat het gebruik van een dermaroller voorafgaand aan de applicatie van een product, (onze Hairgrowthsolutions serums) Onze Hairgrowthsolutions serums worden beter opgenomen met een dermaroller. De onderzoeken zijn gedaan met verschillende natuurlijke ingrediënten waar wij mee werken die zonder een dermaroller al een mooier haargroei effect geven , met een juiste dermaroller is resultaat sneller zichtbaar.

Kies de juiste dermaroller
Bij het aanschaffen van een dermaroller is het zeer belangrijk te letten op het materiaal van de naaldjes. Aanbevolen wordt een titanium roller , onze roller is ook van titanium te. Daarnaast is het zaak te letten op de grootte van de naaldjes. Een grootte van zo’n 0,3 mm is aan te bevelen, hierdoor gaan de naaldjes diep genoeg om een optimaal resultaat te geven, maar zullen ze de hoofdhuid niet beschadigen.

Kun je kale plekken voorkomen met een dermaroller?
Een dermaroller lijkt in eerste instantie alleen voor vrouwen interessant, maar dat is niet het geval. Ook een man kan prima van een dermaroller gebruik maken. Als man zijnde kun je immers ook van dunner wordend haar last krijgen; in dat geval komt een dermaroller voor je haar maar al te goed van pas.

Hoe gebruik je een dermaroller?
Breng je Hairgrowthsolutions serum aan op de plekken waar de haargroei minder wordt en masseer deze vervolgens in de hoofdhuid. Gebruik vervolgens onze Hairgrowthsolutions dermaroller. Onze Hairgrowthsolutions dermaroller hoeft maar heel zachtjes over de hoofdhuid heen gerold worden, extra druk uitoefenen is niet nodig. Rol de Hairgrowthsolutions dermaroller vanaf de haarlijn richting de kruin. Haal de dermaroller per gebied 5 tot 10 keer heen en weer. Gebruik de Hairgrowthsolutions dermaroller in alle richtingen – verticaal, horizontaal en diagonaal. Gebruik de roller slechts een keer per dag en niet meer dan 3 keer per week. Roodheid na gebruik kan voorkomen en is normaal. Roodheid is namelijk een teken van herstel.

Hoe kan ik de dermaroller reinigen?
We raden aan de Dermaroller na gebruik te reinigen met alcohol. Je kunt hiervoor reinigingsvloeistof met 96% alcohol gebruiken. Dit is kopen bij elke drogisterij als Alcohol 96% of Alcohol Ketonatus 96%.

Kan ik dermaroller iedere dag gebruiken?
Nee, dit wordt niet aangeraden. Gebruik de roller maximaal 1 keer per dag en 3 keer per week.